L’actualitat

< Tornar al llistat

SUPORT A L'AULA MUNICIPAL DE MÚSICA

18/09/2018

L’Ajuntament ha atorgat una subvenció a l'Aula Municipal de Música maria Escolà i Cases amb la voluntat d’assumir part de les despeses que tenen a l’hora de desenvolupar la seva activitat

L’alcalde de Piera, Jordi Madrid, ha signat un conveni amb els representants de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases amb la voluntat de treballar de forma conjunta per promoure els coneixements musicals entre la ciutadania i, especialment, entre els infants i joves. L’acord estableix una subvenció per part de l’Ajuntament de 108.000 euros que pretenen assumir una part de les despeses de funcionament del centre. Així mateix, l’Aula de Música es compromet a facilitar l’accés de la ciutadania a les activitats que organitza, així com als ensenyaments musicals que es desenvolupen tant en equipaments municipals com en escoles públiques i concertades.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.