L’actualitat

< Tornar al llistat

PRIMERA TROBADA DEL LLETRA A LLETRA FEM MUNICIPI 2018-2019

18/09/2018

Piera va estar present en la Setmana del Llibre en Català 2018 en el marc de la primera trobada d’agents territorials del programa "Lletra a lletra fem municipi".

La trobada va servir per recollir l’aportació de tots els agents que participen al programa, centres educatius, alumnat, biblioteques i ajuntaments, per cercar millores i aportacions que permetin al programa assolir una major incidència en la millora de les competències lingüístiques, en una societat canviant, multicultural i diversa com la nostra.

La 5a edició del programa Lletra a lletra fem municipi compta amb la participació dels municipis d’Abrera, Argentona, Castellbisbal, Piera, Ripollet, Tordera, Vallirana i Sentmenat, que enguany treballaran les competències lingüístiques a partir de la paraula i del seu poder transformador.

El projecte, impulsat per la Diputació de Barcelona, vol contribuir a la millora de l'èxit escolar i del rendiment educatiu de l'alumnat de la demarcació de Barcelona, a través d'accions que promoguin i acompanyin els processos d'aprenentatge de les diferents dimensions d'aquesta competència: comunicació oral, comprensió lectora, expressió escrita, literària i plurilingüe i intercultural.

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.