L’actualitat

< Tornar al llistat

COL·LABORACIONS ENTRE L’ESCOLA BRESSOL I EL CAP

17/09/2018

L’escola bressol municipal ha començat el curs amb les piles carregades i noves activitats. Aquest curs a l’escola es continuaran el projectes ja iniciats: l’espai exterior, la psicomotricitat, els tallers i els espais oberts.

Enguany, en la reunió informativa adreçada a les famílies han volgut donar-li un valor afegit amb la participació del personal del Centre d’Atenció Primària (CAP) del municipi. Es tractava de fer un repàs a la normativa sanitària de l’escola i a banda donar informació sobre el control del nen sa. El personal sanitari va donar explicacions sobre la importància de les vacunes i de les malalties més comuns a aquestes edats: dermatitis del bolquer, diarrees, febre... donant recomanacions sobre què cal fer en cada cas. També van parlar dels accidents infantils, com prevenir-los i com actuar,  així com la seguretat en el cotxe.

Aquest curs l’Escola Bressol Municipal ha començat amb set estances en funcionament: una de 0-1 anys, tres de 1-2 anys i tres de 2-3 anys. El centre encara disposa d’alguna plaça disponible.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.