L’actualitat

< Tornar al llistat

PROP DE 2.500 ALUMNES COMENCEN EL CURS ESCOLAR

13/09/2018

Els infants de segon cicle d’infantil i de primària han tornat avui dimecres a les aules i divendres ho faran els alumnes de batxillerat i cicles formatius

Aquest dimecres dia 12 de setembre s’ha donat el tret de sortida al nou curs escolar 2018-2019. Prop de 2.500 alumnes han tornat a les aules dels centres educatius de la vila amb una barreja d’emocions com l’alegria pel retrobament amb els companys o la por dels més petits que comencen per primer any a l’escola. Més de 200 professors han estat els encarregats d’acollir-los i acompanyar-los durant la jornada i ho continuaran fent durant tot el curs.

L’inici del curs escolar a Piera ha estat força esglaonat. Els alumnes de batxillerat, cicles formatius i ensenyaments de règim especial començaran les classes el proper divendres. La setmana passada començaven amb el període d’adaptació els infants matriculats a la llar d’infants municipal El Gall Mullat i els de l’Escola Bressol La Tortuga. A tots dos centres, encara hi ha places disponibles.

La comunitat educativa va començar a treballar la setmana passada per tenir-ho tot enllestit per a aquest dimecres dia 12 de setembre. Des de la regidoria d’Ensenyament es vol desitjar a famílies, personal docent i alumnes un bon curs 2018-2019.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.