L’actualitat

< Tornar al llistat

REFORÇ D’ESTIU PER ALUMNAT D’ESO

18/07/2018

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya junt amb l’ajuntament de Piera han impulsat aquest juliol grups de reforç d’estiu dins del marc del Pla Educatiu d’Entorn del municipi. Aquesta actuació s’emmarca dins del Programa “Proeducar”, finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Des del Pla Educatiu d’Entorn es pretén  impulsar mesures preventives dirigides a augmentar el percentatge d’alumnes que finalitzen amb èxit  l’educació secundària obligatòria. Per aquest motiu, durant el mes de juliol, s’han organitzat quatre grups de reforç en les matèries instrumentals (llengües i matemàtiques) que corresponen als quatre nivell de l’ESO. En total 33 alumnes s’han beneficiat d’aquesta mesura que els permetrà afrontar les proves de setembre i el nou curs amb més garanties.

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.