L’actualitat

< Tornar al llistat

ACTE DE RECONEIXEMENT ALS PARTICIPANTS DEL POPET

22/06/2018

El passat dimecres 20 de juny la sala de plens de l’ajuntament de Piera va acollir per primera vegada l’acte de reconeixement als alumnes i empreses que han participat aquest curs en el projecte POPET d’atenció educativa a la diversitat.

En la presentació de l’acte van intervenir l’alcalde de Piera; Jordi Madrid; Josep Maria Rosell, regidor d’Ensenyament; Josep Llopart, regidor d’Empresa i Ocupació; Isabel Solé, directora de l’INS Guinovarda i Salvador Gimeno, director de l’INS Salvador Claramunt.

Aquest projecte neix de la voluntat d’establir un conveni entre l’Ajuntament i els centres d’educació secundària per tal de donar resposta al creixent nombre d’alumnes que per les seves característiques personals, les seves capacitats, interessos i/o altres factors contextuals no troben una resposta significativa dins les propostes educatives ordinàries.

L'objectiu final és, per tant, facilitar que l'alumnat d'aquestes característiques pugui assolir les competències bàsiques per poder graduar, millorar la seva autoestima i estar preparats per a l'entrada al món laboral. Els alumnes combinen l'assistència al centre (dilluns, dimecres i divendres) amb l'assistència a les entitats de la població (dimarts i dijous) fins a final de curs.

Enguany s’han beneficiat d’aquest programa 20 alumnes de l’INS Guinovarda i 3 alumnes de l’INS Salvador Claramunt. Aquests joves s’han apropat al món laboral gràcies a les següents entitats i empreses col·laboradores: Escola Renaixença; Escola Les Flandes; Llar d’Infants Municipal el Gall Mullat; Natural Cosmetics; Kla’s; Club Tennis Piera; Fer Bric 98; Biblioteca de Piera; Valde Motos; Tallers Rafecas; RetoKes i Tot Esport

Des de l’ajuntament i des dels centres educatius se’ls vol agrair la seva implicació i col·laboració desinteressada. Sense elles seria impossible l’èxit d’aquest programa.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.