L’actualitat

< Tornar al llistat

ELS PFI-PTT CELEBREN LA CLOENDA DEL CURS

21/06/2018

El passat dilluns 18 de juny la sala d’actes del Teatre Foment de Piera va acollir l’acte de cloenda dels PFI-PTT Anoia Sud del curs 2017-2018. L’obertura de l’acte va anar a càrrec de l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, en nom de la xarxa TET Anoia Sud i Eva Ribera¸ responsable territorial dels PFI-PTT de la Catalunya Central com representant del Departament d'Ensenyament.

La cloenda va comptar amb la presència de regidors i alcaldes de l’Anoia Sud, familiars, mestres i representants de les empreses on els alumnes han realitzat les pràctiques. Tots ells van voler acompanyar els joves per tal d’animar-los a continuar el seu camí a nivell formatiu i professional i felicitar-los pel treball fet durant el curs.

En el transcurs de l’acte, van intervenir professors, familiars, col·laboradors i alumnes que van explicar la seva experiència. També es van projectar vídeos per tal de conèixer millor els alumnes que han participat en els programes aquest curs i les empreses que els han acollit.

Un acte molt emotiu on tots van destacar la importància d’aquests programes de segona oportunitat on a banda d’aprendre coneixements encaminats a continuar la seva formació o incorporació al món laboral, els formen com a persones i els encoratgen a seguir endavant i treure’s l’etiqueta que van adquirir quan no van acabar l’institut.

Els PFI (Programes de Formació i Inserció) - PTT (Pla de Transició al Treball) són uns programes, d'un curs de durada, que proporcionen formació professional inicial a joves de 16 a 21 anys que han finalitzat l'ESO sense graduar. En el nostre territori s’emmarquen dins d’un conveni de col·laboració signat entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments que conformem la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud (l’Ajuntament de Masquefa, l’Ajuntament de Capellades, l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia, l’Ajuntament de Piera, l’Ajuntament d’Hostalets de Pierola, l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia, l’Ajuntament de la Torre de Claramunt i l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt) amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

 

Arxivat a: PFI-PTT

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.