L’actualitat

< Tornar al llistat

UN ESPECTACLE SOLIDARI AMB ELS REFUGIATS

19/06/2018

Els alumnes de l’Aula Municipal de Música van acomiadar el curs amb la representació de l’obra Amic meu, que feia referència a quatre moments de la vida d’un infant sirià

El Teatre Foment de Piera va acollir diumenge al migdia l’espectacle Amic meu, que va anar a càrrec dels alumnes de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases. L’obra pretenia que els espectadors acompanyessin un nen refugiat per quatre moments de la seva existència: la seva vida a Síria, el seu viatge cap a Grècia, la vida al camp de refugiats, i el seu futur. 

Aquest havia estat un tema proposat pel Pla Educatiu d’Entorn de Piera per treballar a les aules i des de l’Aula de Música es va considerar adient oferir aquesta representació a final de curs que barrejava música instrumental, vocal, de moviment i imatges. 

El centre va voler que aquest fos un concert solidari i, per aquest motiu, tots els diners recollits durant la jornada es destinaran a l'ONG Open Cultural Center, que treballa al camp de refugiats de Cherso, a Grècia.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.