L’actualitat

< Tornar al llistat

TROBADA ESPORTIVA PELS ALUMNES DE SISÈ

04/06/2018

El passat divendres 1 de juny es va celebrar la darrera de les trobades esportives previstes dins del marc del Projecte Educatiu d’Entorn de Piera.

En aquesta cita els alumnes de sisè del municipi es van trobar en les instal·lacions esportives municipals del Passeig del Prat per dedicar el matí a la pràctica del hanbol. La trobada va finalitzar amb un dinar de germanor a l’aire lliure on va continuar el bon ambient i la diversió.

La jornada vol promoure l’activitat física entre els joves així com els valors que l’esport fomenta, a banda també potencia que es creïn nous espais de convivència i relació entre els alumnes de les  diferents escoles del municipi. 

 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.