L’actualitat

< Tornar al llistat

NOVA SESSIÓ DE TREBALL DEL CONSELL D’INFANTS

04/06/2018

El dia 30 de maig va tenir lloc una nova sessió de treball del consell d'infants de Piera amb un ordre del dia ben carregat de temes.

La primera tasca encomanada va ser escollir el logotip que més els agradava com a imatge que els representarà a partir d’ara. Els alumnes de cinquè i sisè de les escoles del municipi van fer  arribar les seves propostes al Consell, per a que aquest escollís el guanyador. El logotip seleccionat serà presentat en la darrera sessió del curs que tindrà lloc el proper 20 de juny.

En aquesta mateixa sessió, els consellers i conselleres van rebre la visita de l'alcalde, el regidor d'obres i urbanisme i el regidor d'ensenyament. Els infants els van fer arribar qüestions sobre com millorar: la mobilitat, el manteniment i el respecte col·lectiu vers el municipi i els espais i activitats per a infants i joves. Els tres governants assistents van respondre a les qüestions plantejades amb els projectes municipals que ja hi ha previstos i prenent nota dels temes que els preocupen. Al finalitzar la trobada, es va instar al Consell d’Infants a que en el proper curs participi en el marc de les actuacions per millorar les zones de joc infantil que té projectat l’ajuntament.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.