L’actualitat

< Tornar al llistat

EXPORTANT LA BIBLIOTECA ALS CENTRES EDUCATIUS DE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

31/05/2018

A més dels actes culturals i de foment de la lectura que s’hi fan de forma periòdica, la Biblioteca de Piera organitza activitats paral·leles amb els centres educatius. Al llarg d’aquest curs escolar ha atès 760 alumnes de primària i secundària amb una oferta participativa que ha inclòs els programes «Experimenta», «Prem el play», «Llença’t» i «Terror a la Xarxa».

L’alumnat de primer d’ESO de l’Institut Salvador Claramunt i el de segon ESO del Guinovarda han participat en el programa «Terror a la Xarxa», que s’inclou dins la proposta educativa que el Centre de Recursos Pedagògics de l’Anoia ofereix als instituts de la comarca en col·laboració amb el grup de treball de les sales infantils de les biblioteques de l’Anoia. Els participants han llegit el llibre d’Àlvaro  Colomer i Antonio Lozano Terror a la Xarxa i l’han treballat a través de dinàmiques participatives, guiades per personal de la Biblioteca.

El dia 17 de maig, l’alumnat va assistir a una trobada amb els autors a l’institut Guinovarda que la resta d’instituts de la comarca van  poder seguir via streaming.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.