L’actualitat

< Tornar al llistat

COMMEMORACIÓ DEL DIA MUNDIAL SENSE TABAC

30/05/2018

Els alumnes dels centres educatius de la vila han fet uns dibuixos que formen part d’una exposició que es pot veure al Centre d’Atenció Primària de Piera

Dijous 31 de maig se celebra el Dia Mundial sense Tabac. Des del Centre d’Atenció Primària de Piera han volgut commemorar aquesta data amb una exposició que decora les parets del centre i que inclou cartells informatius, elements diversos, com cigarretes, i els dibuixos que han elaborat els infants dels centres educatius de la vila. 

En els propers dies, també està previst habilitar al centre una taula informativa per oferir als usuaris consells i recomanacions sobre com deixar de fumar i mostrar l’aparell que s’utilitza per a detectar la quantitat de CO que hi ha a l’aire espirat.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.