L’actualitat

< Tornar al llistat

JORNADA FAMILIAR AL PATI DE LA LLAR D’INFANTS

29/05/2018

El passat dissabte 26 de maig l’AMPA de l’Escola Bressol Municipal el Gall Mullat, juntament amb les educadores del centre, van programar una jornada familiar per realitzar millores en el pati i celebrar la Festa de la Primavera.

Durant el matí es van crear nous espais de joc: xilòfon, camí sensorial, panell musical, rotllana de troncs, panell pel sorral amb material i un cavallet per pintar. En les properes setmanes el pati es complementarà amb una taula d’experimentació i dues estructures de fusta que ha encarregat l’ajuntament.

Gràcies a aquesta jornada, les famílies van treballar plegades i es van sentir partícips en l’educació dels fills creant un espai educatiu a l’aire lliure.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.