L’actualitat

< Tornar al llistat

CELEBRACIÓ DE LES III OLIMPÍADES INFANTILS

29/05/2018

El passat divendres 25 de maig es va celebrar la tercera edició de les Olimpíades Herois del Bruc. Una activitat que compta amb el suport del Pla Educatiu d’Entorn de Piera i que fomenta l’esport i un espai de trobada entre les escoles.

Alumnes de P3, P4 i P5 de les escoles Les Flandes, Creixà, Apiària, Renaixença i Herois del Bruc van trobar-se per passar una jornada plena de jocs amb altres nens i nenes de Piera i Hostalets de Pierola.

Un grup de 35 monitors del Consell Esportiu de l’Anoia van guiar les diverses  activitats organitzades per als més de 400 infants. L’acte va finalitzar amb l’apagada de la torxa olímpica, el repartiment de medalles i gelats per a tots els participants. L’Ajuntament de Piera col·labora amb el finançament del desplaçament dels alumnes amb autocar i amb els gelats.  

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.