L’actualitat

< Tornar al llistat

ACTE DE CLOENDA DE 'SOM AUTORES I AUTORS LOCALS'

28/05/2018

El projecte ha permès a l’alumnat dels instituts Guinovarda i Salvador Claramunt aprofundir en la història de la vila i establir nous lligams amb el seu entorn

El passat dijous 24 de maig, el Teatre Foment va acollir la presentació final del projecte ‘Som autores i autors locals’. L’alumnat de primer d’ESO de l’Institut Guinovarda i l’alumnat de tercer d’ESO de l’Institut Salvador Claramunt van pujar a l’escenari per exposar una petita mostra de la recerca feta durant el projecte. Dividit en petits grups de treball, el jovent ha pogut aprofundir i investigar sobre diferents aspectes de la vila, del seu patrimoni cultural i del dia a dia al municipi. Així mateix, mitjançant cartes reals de veïns i veïnes, ha pogut treballar sobre el passat de Piera, el temps de guerra o les dificultats econòmiques viscudes.

El projecte ha estat impulsat per la Diputació de Barcelona i ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Piera. ‘Som autores i autors locals’ forma part de la iniciativa ‘Lletra a lletra fem municipi’, que vol contribuir a la millora de l’èxit escolar i del rendiment educatiu. El projecte ha estat alhora una oportunitat pel jovent pierenc per descobrir el municipi, enfortir els lligams amb el territori i sobretot crear nous vincles amb els veïns i les veïnes. 

L’acte va ser inaugurat pel regidor d’Ensenyament, Josep Maria Rosell, que va felicitar als i les joves per la bona feina feta, així com al professorat per acompanyar-los en aquest procés creatiu i participar activament en la iniciativa.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.