L’actualitat

< Tornar al llistat

LOOPS TANCA A PIERA L’ANEM AL TEATRE

25/05/2018

Aquest mes de maig han finalitzat les representacions del programa Anem al teatre. El passat 8 de maig els alumnes més petits de l’escola Les Flandes, acompanyats d’alumnes de Masquefa, van gaudir de l’obra Loops de la companyia Engruna teatre.

El teatre Foment de Piera es va convertir en un joc sobre el pas del temps, un cant a la vida i a la idea de la continuïtat i l’herència explicada amb objectes, música en directe, titelles i actrius.

Amb 22 anys d’experiència i prop de 125.000 espectadors anuals, Anem al teatre està organitzat directament per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments i gestionat per empreses especialitzades.

La programació destaca per la qualitat artística i idoneïtat pedagògica de les obres. Una comissió d'experts selecciona les propostes escèniques i musicals més adients per a cada nivell educatiu.

Aquest curs han estat 1.300 alumnes pierencs els que han gaudit d’un total d’onze espectacles ofertats en aquest programa. Obres adreçades des d’educació infantil fins a batxillerat. Les escoles Les Flandes i Herois del Bruc han assistit a vuit representacions, els alumnes de batxillerat de l’INS Guinovarda a dues i els alumnes de l’INS Salvador Claramunt a una sessió de Teatre Debat on hi ha una interacció amb els alumnes després de la representació de l’obra.

En aquest curs l’aportació de l’ajuntament en aquest programa ha estat d’uns 4.000€. Un finançament que junt amb el de la Diputació de Barcelona contribueix a abaratir el cost que suposa pels alumnes l’accés a aquestes obres.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.