L’actualitat

< Tornar al llistat

FINALITZA UNA NOVA EDICIÓ DEL CRÉIXER EN FAMÍLIA

14/05/2018

Les responsables del programa Créixer en família es van acomiadar el passat 11 de maig a l’Escola Bressol Municipal “El Gall Mullat”, després de 6 sessions d’orientació, reforç i reflexions amb pares de fills de 0 a 3 anys.

15  persones han participat en aquest programa gratuït que durant sis sessions setmanals ha intentat anar més enllà de conferències puntuals, a través d’uns tallers on els pares i mares han reflexionat i intercanviat vivències sobre l'educació dels seus fills i filles, guiats per un professional expert que els ha orientat i donat eines per exercicir la seva parentalitat de manera positiva.

Durant aquestes sessions, pares i mares amb fills i filles d’edats similars han reflexionat i compartit experiències sobre temes tan diversos com l'afecte, l'autonomia, l'autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure i l'entorn, el paper educatiu a l'escola, etc.

Portar el programa a Piera ha estat una iniciativa del Pla d’Entorn Educatiu i ha estat possible gràcies a la col·laboració l’Escola Bressol Municipal i el suport de la Secretaria de Família de la Generalitat de Catalunya.

Podeu trobar un espai de suport en línia amb recursos per aplicar en l’educació dels fills i filles a la web: www.gencat.cat/benestarsocialifamilia/familia/creixerenfamilia

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.