L’actualitat

< Tornar al llistat

NOVES ACTIVITATS LLIGADES AL LLETRA A LLETRA FEM MUNICIPI

25/04/2018

Alumnes de l’INS Guinovarda i l’INS Salvador Claramunt continuen treballant activament en el projecte Lletra a lletra fem municipi que enguany s’emmarca en la temàtica Som autores i autors locals.

Durant aquest mes d’abril, els alumnes han tingut l’oportunitat de visitar la Biblioteca Nacional de Catalunya amb el finançament de l’Ajuntament de Piera.

Els alumnes ja estan treballant de ple en el que suposa ser autors de temes del municipi. Cada grup ha enfocat el projecte d’una manera i el resultat serà presentat a la comunitat educativa i ciutadania general el proper 24 de maig al teatre Foment de Piera.

La feina a l'aula s’ha complementat aquest mes amb sessions especials conduïdes per dues persones que les dinamitzen i que els ajuden a acotar el projecte i visualitzar-lo de cara a la presentació final.

Aquesta activitat fomenta les competències lingüístiques des d’una perspectiva de territori en la que centres educatius, biblioteques i ajuntaments col·laboren per potenciar el desenvolupament de totes les dimensions d’aquestes competències.

Lletra a lletra fem municipi forma part del programa d'Acompanyament a l'Escolaritat i millora de l'Èxit Educatiu de la Gerència de Serveis d'Educació de la Diputació de Barcelona.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.