L’actualitat

< Tornar al llistat

LLIURAMENT DE PREMIS DELS JOCS FLORALS

25/04/2018

L’acte, celebrat al Teatre Foment, va incloure la primera edició dels premis Tracta’m de tu que pretenien afavorir el bon tracte dels joves envers la gent gran

Coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi, el Teatre Foment de Piera va acollir l’acte de lliurament dels VI Jocs Florals i Literaris Escolars. Es tracta d’una iniciativa que l’Ajuntament de Piera organitza cada any en el marc del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) amb l‘objectiu de promoure la creativitat dels alumnes i donar a conèixer la tasca que es fa als centres educatius.

En aquest certamen hi participen els alumnes de cicle superior d’Educació Primària i de cicle inicial de l’ESO de les escoles Les Flandes, Herois del Bruc, EA Apiària, Creixà i de l’INS Guinovarda i l’INS Salvador Claramunt. Els guanyadors en les modalitats de poesia i prosa, van pujar a l’escenari per llegir el seu treball i recollir el premi.

Durant la celebració d’aquest mateix acte també es van lliurar els I premis Tracta’m de tu amb la finalitat d’afavorir el bon tracte de la població jove envers la gent gran i l’intercanvi intergeneracional entre aquests dos col·lectius. A banda, també pretenen promoure la creativitat, l’ús de la llengua catalana i el fet que aquesta premis i reconeixements siguin un punt de trobada per a tots els alumnes. Hi han participat alumnes de tercer i quart d’ESO de l’INS Guinovarda, els quals han presentat un espot elaborat en grups de treball sobre aquesta temàtica.

L’alcalde de Piera, Josep Llopart, i el regidor d’Ensenyament i Formació, Josep Maria Rosell, van coincidir en felicitar els alumnes pel seu treball i els van animar a seguir llegint i escrivint per tal d’adquirir competències que els ajudaran a desenvolupar el seu talent i créixer com a persones. L’acte va comptar amb l’actuació del grup de gospel de l’Aula Municipal de Música.

Arxius adjunts

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.