L’actualitat

< Tornar al llistat

PIERA ACOLLIRÀ EL V CURS-CONCURS DE PIANO ANTONI BESSES

28/03/2018

Aquest mes d’abril, l’Escola de Música de Piera serà la seu del V Curs-Concurs de piano Antoni Besses. El divendres 13 d’abril, a les 20 hores, Antoni Besses, compositor, pianista i actualment veí de la vila, farà un recital inaugural. Besses és un dels músics contemporanis més rellevants dins el panorama musical, tant pel que fa a la creació musical com a la interpretació de peces. Amb més de 200 obres pròpies, la seva carrera no es deté i actualment està preparant una nova òpera i un tercer concert per a piano i orquestra.

Així mateix, el divendres 20 d’abril, a les 20 hores, Besses oferirà un concert a 4 mans conjuntament amb la pianista japonesa Natsuki Nishimoto. Guanyadora de nombrosos premis, Nishimoto és considerada una de les millors intèrprets de la seva generació.

La trobada comptarà amb dos cursos-concursos de categories diferents: Junior i Superior. Les primeres sessions seran els dies 15 i 16 d’abril pels músics més joves, fins als 14 anys. A continuació, els dies 21 i 22 d’abril, serà el torn dels músics més experimentats, fins als 28 anys. Els cursos estan dirigits a tots aquells estudiants que vulguin aprofundir en la tècnica i interpretació pianística i seran impartits pel mateix Antoni Besses. Durant les sessions, es treballaran les obres que posteriorment seran interpretades davant el jurat del concurs. Els músics guanyadors seran premiats amb l’organització d’un concert en el cas dels més joves i de dos concerts remunerats pels més grans.

Es poden consultar les bases de participació senceres a: www.aulamusicapiera.cat

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.