L’actualitat

< Tornar al llistat

PARTICIPACIÓ PIERENCA EN TROBADES D'INSTRUMENTS

21/03/2018

Durant el mes de març, alumnes de l’Aula de Música Maria Escolà i Cases de Piera han assistit a dos esdeveniments musicals celebrats a les ciutats de Lleida i Tarragona

En el marc de la celebració del 25è aniversari de l'Associació Catalana d'Escoles de Música, durant el mes de març l’entitat ha organitzat dues trobades d'instruments en les quals hi ha participat alumnes de l'Aula de Música Maria Escolà i Cases de Piera.

La primera va ser el passat 10 de març al pavelló Barris Nord de Lleida. La trobada de Guitarres i Baixos va comptar amb la participació de més de 900 músics dirigits per Xavi Grau i Bernat Guàrdia.

La segona va ser la trobada de banda a la qual van assistir-hi alumnes pierencs que estan aprenent a tocar instruments de vent. Més de 1700 músics van omplir el Tàrraco Arena Plaça de la ciutat de Tarragona en la trobada de banda més nombrosa feta fins ara a Catalunya. 

Aquestes activitats es poden desenvolupar gràcies al treball d’equip promogut per les escoles de música d’arreu del territori que, durant setmanes, treballen amb els seus alumnes les diferents peces que posteriorment s’interpreten en cada esdeveniment.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.