L’actualitat

< Tornar al llistat

CONSUM DE LLET DIARI L’ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL

19/03/2018

L’escola bressol municipal el Gall Mullat ha començat a participar aquest mes en el Pla de consum de llet a les escoles de la Unió Europea amb l’ajuda financera de la Unió.

A tots els infants se’ls hi oferirà un got de llet, junt al tastet de fruita de cada matí, per tal de fomentar-ne el consum.

L’objectiu d’aquest programa és augmentar la sensibilització per una bona alimentació i la transmissió de conductes d’hàbits saludables a través de la distribució gratuïta de llet sencera UHT a l’alumnat. És important implicar a tota la comunitat educativa (alumnat, docents i famílies) en la formació de bons hàbits alimentaris  perquè el hàbits adquirits en la infància són decisius en el comportament alimentari en l’edat adulta.

El Pla de consum de llet és una iniciativa de la Unió Europea que a casa nostra es fa efectiva mitjançant una acció coordinada dels departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació,  de Salut i d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.