L’actualitat

< Tornar al llistat

FOMENTAR ELS VALORS DE L'ESPORT ENTRE EL JOVENT

14/03/2018

Durant la jornada, diferents esportistes de la comarca van parlar de les seves experiències i trajectòries professionals amb els més joves

El passat dijous 1 de març, l’alumnat dels programes de formació i inserció de l’Anoia van participar en una trobada a l’institut Milà i Fontanals amb esportistes de la comarca, que els hi van parlar de la seva trajectòria professional i de les seves experiències. El pierenc Isaac Mateos, subcampió d’Espanya de ciclisme adaptat, va participar-hi amb una xerrada sobre la superació personal a l’esport. Així mateix, els i les joves van poder gaudir de les històries de l’especialista en supervivència extrema Carlos Vico, dels consells d’Albert Riba i de les paraules del biomèdic i dietista Alberto Delgado.

Aquesta trobada s’emmarca dins el projecte ‘Els valors en l’esport’ de l’alumnat dels programes de formació i inserció de l’Anoia, que té com a objectiu fomentar els aprenentatges positius de l’esport per contribuir en la formació dels joves com a persones. El programa busca promoure els valors del respecte, la humilitat, l’esforç, la superació i el treball en equip entre el jovent de la comarca. El projecte té prevista una trobada educativa més el pròxim dijous 12 d’abril, on l’alumnat posarà en pràctica tot allò après aquests mesos en una nova jornada esportiva a l’estadi atlètic d’Igualada. En aquesta darrera sessió es farà un acte de cloenda on assistiran autoritats de les administracions implicades.

Arxivat a: PFI-PTT

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.