L’actualitat

< Tornar al llistat

LA MALETA DE LES FAMÍLIES ES PRESENTA A PIERA

13/03/2018

El passat 12 de març va arribar a la biblioteca de Piera La maleta de les famílies. Un projecte d'orientació educativa, de la Diputació de Barcelona, adreçat a les famílies d'alumnes d'educació secundària, cicles i batxillerat per tal de facilitar les transicions educatives.

En el nostre municipi s’ha presentat a través de la xerrada Orienta’t en família, on es van exposar les eines principals que es necessiten alhora d’acompanyar els fills i filles en la tria de l’itinerari educatiu. Quin és el procés de la tria, els aspectes que cal tenir en compte, l’autoconeixement, el sistema educatiu, recursos que existeixen en temes d’orientació i l’oferta existent, són temes que van aparèixer durant la sessió.

L’objectiu d’aquest projecte és contribuir a la reducció de l'abandonament escolar prematur de l'alumnat de secundària i, alhora, fomentar el paper cabdal de les famílies en les transicions educatives dels seus fills, així com contribuir a potenciar una xarxa de relacions i col·laboració entre els ajuntaments i els centres educatius.

 

Arxivat a: Formació, General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.