L’actualitat

< Tornar al llistat

XERRADES D'ORIENTACIÓ ACADÈMICA

09/03/2018

Al voltant de les fires d'ensenyament que s'estan realitzant en aquestes dates i donat que s'acosta el període preinscripció acadèmica, s'han organitzat diverses xerrades per alumnes, famílies i professionals.

Els alumnes del PTT Anoia Sud han assistit a les xerrades (Re)-enganxat als estudis! i Què en trec ara d'estudiar?  Són xerrades que pretenen analitzar els beneficis que aporta estudiar per al moment present i identificar les passes a seguir per utilitzar l'estudi com a eina de millora de la situació personal actual. Dues xerrades que han comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Dins del programa La maleta de les famílies també de la Diputació de Barcelona, dilluns es farà la xerrada Orienta't en família a la Biblioteca de Piera. Una xerrada adreçada a famílies d’alumnes de 3r i 4t d’ESO, i opcionalment Batxillerats i Cicles Formatius amb
l'objectiu d'orientar-los en el procés d'acompanyament dels fills i filles en la tria d'itinerari educatiu i professional.

Des de l'Oficina Jove del Consell Comarcal de l'Anoia també s'han lligat diversos tallers d'orientació acadèmica, laboral i de mobilitat internacional a diferents de l'INS Guinovarda i INS Salvador Claramunt.

Finalment, la Xarxa TET Anoia Sud, amb el suport del Consell Comarcal de l'Anoia, ha organitzat una sessió formativa per als professionals de la comarca en orientació acadèmica. A càrrec de la Fundació Atlas, el proper 21 de març, es farà un repàs a les novetats del sistema educatiu per al proper curs.

Arxivat a: PFI-PTT

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.