L’actualitat

< Tornar al llistat

EL JOVENT DE PIERA INVESTIGA SOBRE EL SEU FUTUR FORMATIU

09/03/2018

La Fira Futur, organitzada a Masquefa, va presentar als joves les diferents opcions educatives que tenen un cop finalitzats els estudis obligatoris.

El passat 8 de març, a Masquefa, es va organitzar la Fira Futur, una trobada per oferir al jovent de la comarca informació sobre els diferents itineraris formatius als quals poden optar un cop finalitzat l’ensenyament obligatori. La jornada va coincidir amb el Dia de la Dona i la trobada no va rebre tant alumnat com en darreres edicions. Tot i això, la participació va ser bona, i els alcaldes i representants dels diferents consistoris de l’Anoia Sud van participar en la inauguració, entre ells, l’alcalde de Piera.

La fira va ser organitzada per la Xarxa de Transició Escola-Treball de l’Anoia Sud, que la conformen diferents consistoris de la comarca. En la trobada, van col·laborar diversos centres, entre els quals l’Institut Guinovarda de Piera i el PFI-PTT de l’Anoia Sud. A més d’oferir informació, també s’hi van fer demostracions pràctiques, com la d’ornamentació floral de l’alumnat del PFI-PTT. Al llarg de la jornada, hi va haver diverses xerrades i dues d’elles van ser de professionals pierencs: la fotògrafa Rosina Ramírez i el graduat en Relacions Laborals i Dret Xavier Andreu.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.