L’actualitat

< Tornar al llistat

NOVES AUDICIONS DE L'ESCOLA DE MÚSICA

12/02/2018

A més de participar en les avaluacions del curs, alumnes del centre van participar en l’anomenada 'Trobada Fiddle', que obria els actes del 25è aniversari de l’ACEM

Durant la setmana del 29 de gener al 2 de febrer, es van celebrar les audicions del primer quadrimestre de l’Escola Municipal de Música Maria Escolà i Cases. Aquestes exhibicions tenen lloc dues vegades durant el curs i serveixen per avaluar els alumnes i que aquests mostrin al públic assistent els coneixements adquirits.

D’altra banda, el passat 4 de febrer, els alumnes de violí, viola i violoncel van participar en l’anomenada Trobada Fiddle, que obria els actes de celebració del 25è aniversari de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM). La trobada va tenir lloc a la Sala Oval del MNAC de Barcelona i va comptar amb la presència del violinista americà Cassey Driessen. Hi van participar 1.150 alumnes i professors de 59 escoles de música d’arreu de Catalunya.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.