L’actualitat

< Tornar al llistat

LA CANTADA DE NADALES DONA EL TRET DE SORTIDA A LES FESTES

22/12/2017

Els infants dels centres escolars de la vila van celebrar l’arribada del Nadal cantant cançons tan populars com ‘El Noi de la Mare’ o ‘El vint-i-cinc de desembre’

Dimecres 20 de desembre, la plaça del Peix va acollir, un any més, la popular Cantada de Nadales dels nens i les nenes dels centres educatius de Piera. Per setè any consecutiu, el Pla Educatiu d’Entorn va organitzar aquesta tradicional trobada musical que inaugura les festes nadalenques a la vila i que va comptar amb la col·laboració de membres de la Coral Xicoira. A més, per primer any, alumnes de l’escola Creixà van participar en aquesta activitat en el marc del projecte Un Infant, Un Instrument (UIUI). 

Dins el repertori d’aquest any, van destacar nadales tan conegudes com El vint-i-cinc de desembre o El Noi de la Mare. La Cantada va ser tot un èxit tant de participació com de públic, i va acabar amb un deliciós berenar amb xocolata desfeta i coca per a tothom.

Arxivat a: AMM, PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.