L’actualitat

< Tornar al llistat

NOVA EDICIÓ DELS TALLERS DE SUPORT EDUCATIU PER A ALUMNES DE 3r DE PRIMÀRIA A 4t ESO

04/12/2017

Per tercer any consecutiu, la Regidoria d'Ensenyament posa en marxa diversos grups d'estudi assistit. Els tallers estan inclosos en el Pla Educatiu d'Entorn de Piera i pretenen  potenciar la igualtat d'oportunitats i afavorir l'èxit escolar. A través d'aquest projecte, els alumnes de primària poden treballar hàbits d'organització i d'estudi amb el suport i supervisió d'una monitora, així com reforçar aspectes concrets d'aquelles matèries en les quals necessiten una ajuda addicional. En el cas dels alumnes de secundària el taller se centra a treballar tècniques per a estudiar de forma més efectiva i millorar el rendiment acadèmic. De moment s'han obert 4 grups reduïts amb alumnes distribuïts segons el seu nivell, des de 3r d'educació primària fins a 4t d'educació secundària obligatòria (ESO). Actualment n'hi ha 33 d'inscrits, tot i que s'espera poder arribar a la quarantena de participants.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.