L’actualitat

< Tornar al llistat

ELS ALUMNES DE SECUNDÀRIA, AL SERVEI DE LA COMUNITAT

04/12/2017

Durant aquest curs 2017-2018, INS Salvador Claramunt EA Apiària participaran en un projecte de servei comunitari. Es tracta d'una iniciativa de la Generalitat de Catalunya amb què es pretén promoure que els nois i noies de secundària duguin a terme accions de compromís cívic i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

Els alumnes treballaran amb entitats com el Banc de Sang i les parelles lectores  de la Biblioteca de Piera.

L'Ajuntament, dins el Pla Educatiu d'Entorn, dona suport a aquest programa fent de pont entre els centres educatius i les entitats. La intenció és convocar al llarg del curs diverses reunions de treball i crear un catàleg per a recollir-hi aquelles entitats o projectes que hi tinguin interès. Les entitats que estiguin interessades en format part del projecte poden enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

De cara al curs vinent, està previst que aquest projecte s’ampliï per tal que hi puguin participar també els alumnes de l’institut  Guinovarda.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.