L’actualitat

< Tornar al llistat

L'AULA DE MÚSICA COMMEMORA LA DIADA DE SANTA CECÍLIA

21/11/2017

Alumnes de primària han gaudit d’un espectacle pedagògic al Teatre Foment que pretenia ensenyar al públic que es pot fer música amb objectes de metall

Aquesta setmana, l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases commemora la diada de Santa Cecília, patrona dels músics, amb tot un seguit de propostes. Aquest matí, alumnes de primària s’han apropat al Teatre Foment de Piera per gaudir d’un espectacle pedagògic anomenat metàl·licaMENT que girava al voltant de la música que es pot fer amb objectes de metall. La iniciativa ha anat a càrrec dels professors de l’aula Aleix Colom, Daniel Morales i Juanma Pintor, i es repetirà per a la resta de centres educatius els dies 23 i 24 de novembre. 

D'altra banda, els dies 27, 28 i 29 de novembre els alumnes de 3r d’ESO participaran en un taller de basquetbeat que preparen docents de l’Aula de Música.    

Concert de guitarra clàssica

Més enllà de les activitats organitzades de forma conjunta amb els centres educatius de la vila, el dia 24 de novembre, a les 19.30 hores, l’auditori de Ca la Mestra acollirà un concert pedagògic de guitarra clàssica de la mà de l’exalumne de l’Aula Municipal de Música Miquel del Pozo. Aquesta serà una activitat comentada pel professor de guitarra Juanma Pintor.

Arxivat a: AMM, PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.