L’actualitat

< Tornar al llistat

TOT CELEBRANT LA CASTANYADA

Escola Herois del Bruc
Escola Herois del Bruc
Escola Creixà
Escola Creixà
Escola bressol la Tortuga
Escola bressol la Tortuga
E.A. Apiària
E.A. Apiària
06/11/2017

Les escoles del municipi van celebrar la castanyada el passat 31 d’octubre. Totes elles van organitzar diverses activitats relacionades amb aquesta festa.

Els alumnes de les llars d’infants van rebre la visita de la Maria la Castanyera que va ser molt ben rebuda entre aplaudiments i cançons

A l’escola Herois del Bruc no van faltar ni les castanyes ni els panellets. Els infants van preparar panellets a les aules i amb la col·laboració dels pares i mares i els “conserges” es van torrar castanyes per a tots. A la tarda tots van anar al pati a gaudir dels balls i de les castanyes encara calentes.  

A l’escola Creixà, també els castanyers i les castanyeres de sisè van repartir les castanyes entre els seus companys i tots junts van cantar i ballar cançons tradicionals. També van aprofitar l’ocasió per organitzar un concurs de decoració feta amb castanyes i moniatos.

A l'E.A. Apiària van fer una gimcana on l'element principal de les proves va ser la castanya i els alumnes de cicle superior van treballar  la castanyada més literària tot llegint dites, endevinalles i aprenent poemes.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.