L’actualitat

< Tornar al llistat

Una trentena de matriculats als PFI-PTT

20/09/2017

El passat 12 de setembre va tenir lloc, a la sala polivalent del Teatre Foment de Piera, la presentació del curs 2017-2018 pel que fa als Programes de Formació Inserció en la modalitat de Pla de Transició al Treball de l’Anoia Sud.

En aquesta benvinguda van assistir els alumnes acompanyats de les seves famílies. Es tractava d’exposar quins són els objectius dels programes, com es subvencionen, per quina normativa es regeixen i aclarir els dubtes dels presents. L’acte va estar conduït per les tutores de les dues especialitats (auxiliar en activitats d’oficina i en serveis administratius i auxiliar en jardineria: vivers i jardins) Cristina Navarro i Rosa Mahiques.

Les responsables del PTT van animar als alumnes a que aprofitin aquesta segona oportunitat formativa ja que els pot obrir portes tant en la seva continuïtat en els estudis postobligatoris com en el món laboral. Enguany cursaran aquests estudis 33 alumnes repartits en les dues branques i que procedeixen de diversos municipis de l’Anoia Sud, especialment de Piera i de Masquefa.

Els PFI-PTT de l’Anoia Sud s’emmarquen dins d’un conveni de col·laboració entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments que conformem la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: PFI-PTT

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.