L’actualitat

< Tornar al llistat

Matrícula oberta a l’Escola de Teatre de Piera

18/09/2017

Aquest any està previst posar en marxa quatre grups -dos infantils, un de joves i un d’adults- i es recuperaran l’Aula Oberta i els tallers de fi de curs

L’Escola de Teatre de Piera comença un nou curs amb la voluntat de fomentar l’afició pel món del teatre i les arts escèniques i, al mateix temps, contribuir al teixit educatiu i cultural de la vila. Aquest curs s’inicia amb novetats importants. La direcció continua a càrrec de Maria Castillo però hi haurà nou professorat i personal d’administració que assumiran, respectivament, la relació amb els alumnes i la gestió del centre.

La previsió és poder posar en marxa quatre grups: el primer, per a infants de 5 a 8 anys, s’impartirà els dimecres de 17.45 a 19 h; el segon, per a nens i nenes de 9 a 11 anys es farà els divendres de 17.15 a 18.30 h; hi haurà també un grup de joves que s’impartirà els divendres de 18.30 a 20.30 h; i, finalment, els adults podran fer classe els dimecres de 19 a 21 h. També es preveu recuperar, aquest curs, l’Aula Oberta i els tallers DeMostra! que s’oferien sempre a final de curs.

Les inscripcions romandran obertes fins al 30 de setembre. Es possible formalitzar la matrícula de forma presencial, de dilluns a divendres, de 17 a 19 h, a la 1ª planta del Teatre Foment de Piera, o a través d’internet emplenant el formulari que es pot trobar al web www.escoladeteatredepiera.com. Les classes començaran a partir del mes d’octubre.

Arxius adjunts

Arxivat a: Escola de Teatre

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.