L’actualitat

< Tornar al llistat

UNA EXPERIÈNCIA DE LAND ART

23/06/2017

Alumnes de l’escola bressol municipal El Gall Mullat han participat en una activitat de Land Art, conegut també com Art terrestre. Es tracta d’una tendència de l’art contemporani, que utilitza el marc i els materials de la natura (fusta, terra, pedres, sorra, roques, etc.).

L’activitat es va plantejar en dues fases. La primera de familiarització amb el materials agrupats segons la seva tipologia (troncs, pedres...). Durant  aquesta fase, els infants els van poder manipular lliurement.

En la segona fase es va mostrar una audiovisual, es va crear un petit espai a l’aula on es van penjar fotografies de creacions artístiques de Land Art i es va mostrar al pati un disseny creat amb elements naturals. A partir d’aquí, els alumnes van participar mitjançant accions d’observació, manipulació i transformació.

Aquesta activitat forma part de la proposta de l’escola de treballar l’art com una eina per afavorir el desenvolupament de les intel·ligències múltiples. L’objectiu va ser potenciar l’observació visual de formes, textures i colors de l’entorn natural.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.