L’actualitat

< Tornar al llistat

CLOENDA DELS PFI DEL CURS 2016-2017

21/06/2017

El passat dilluns 19 de juny la sala d’actes del Foment va acollir l’acte de fi de curs durant el qual es va encoratjar els alumnes a continuar el seu camí a nivell formatiu i professional

El passat dilluns 19 de juny es va celebrar a la sala d’actes del Foment l’acte de cloenda dels programes de formació i inserció PTT-PFI Anoia Sud. Es tracta d’una oferta formativa per a joves d’entre 16 i 21 anys que no disposen de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) als quals se’ls hi ofereix formació professional i suport escolar per tal que, en un futur immediat, puguin retornar al sistema educatiu, mitjançant els cicles formatius de grau mig o bé obtenir el GESO.

Els encarregats d’obrir l’acte van ser l’alcalde de Piera, Josep Llopart, i Eva Ribera, en representació del Departament d’Ensenyament. L’acte va comptar amb la presència de regidors i alcaldes de l’Anoia Sud, familiars, mestres i representants de les empreses on els alumnes han realitzat les practiques. Tots ells van voler acompanyar els joves per tal d’animar-los a continuar el seu camí a nivell formatiu i professional i felicitar-los pel treball fet durant el curs.

En el transcurs de la trobada van intervenir les dues tutores, una mare, una alumna, una professora i dos representants de les empreses i entitats que els han acollit en pràctiques, cadascú dels quals va donar la seva visió sobre el curs i el que els hi ha aportat.

Aquests programes de formació s’emmarquen dins d’un conveni de col·laboració signat entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments que conformem la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud (l’Ajuntament de Masquefa, l’Ajuntament de Capellades, l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia, l’Ajuntament de Piera, l’Ajuntament d’Hostalets de Pierola, l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia, l’Ajuntament de la Torre de Claramunt i l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt), amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: PFI-PTT

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.