L’actualitat

< Tornar al llistat

Cloenda del curs amb una audició de gran format

12/06/2017

L'Aula Municipal de Música va organitzar un concert en el que hi van participar també els alumnes de musicoteràpia de Dispiera i els infants del projecte' Un Infant, Un Instrument'

El Teatre Foment de Piera va acollir el passat dissabte 10 de juny una audició de gran format dels alumnes de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases. Va ser un acte en el que van participar-hi tots, petits i grans, i durant el qual amics, companys i familiars van poder veure els avenços que els alumnes del centre han fet durant el curs.

A més de les actuacions habituals, el concert va comptar amb la participació dels alumnes de musicoteràpia de Dispiera i dels infants de l’escola Creixà que han participat en el projecte ‘Un Infant, Un Instrument’. Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca en el Pla Educatiu d’Entorn i que pretén introduir l’alumnat en la pràctica instrumental en l’educació obligatòria.

En finalitzar l’audició va arribar un dels moments més emotius amb l’agraïment pel seu treball a l’Aurora Viladoms, que es jubila després de 26 anys de dedicació al centre, així com als professors Xavier Piquer i Montserrat Pons que deixaran de formar part del claustre per motius professionals.

Arxivat a: AMM, Escola Creixà, PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.