L’actualitat

< Tornar al llistat

Fi de curs de l’Aula Municipal de Música

09/06/2017

Aquesta setmana comencen les audicions dels alumnes que inclouran un concert de gran format que s’oferirà el proper dissabte 10 de juny al Teatre Foment

L’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases finalitza el curs escolar amb diverses activitats que pretenen mostrar l’evolució dels seus alumnes al llarg del curs. El passat 3 de juny es va oferir un recital de cant a la Capella de Sant Sebastià que va anar a càrrec de les alumnes Charo García i Montserrat Torres que van estar acompanyades al piano per l’Aleix Colom. El mateix dia, la Big Band i el combo rock de l’aula van participar en una trobada que es va celebrar al municipi dels Hostalets de Pierola. 

Aquesta setmana s’inicien les audicions dels alumnes del centre que, del 9 al 21 de juny, podran mostrar els seus avenços davant amics i familiars. El proper dissabte 10 de juny també s’oferirà al Teatre Foment una audició de gran format que, a banda de les actuacions habituals dels alumnes de l’aula, comptarà amb la col·laboració dels alumnes de musicoteràpia de Disipiera i dels alumnes de l’escola Creixà que han participat en el projecte Un Infant, Un Instrument (UIUI). 

Aquest fi de curs ha inclòs també els actes de comiat a alguns professors que deixen el centre: d’una banda l’Aurora Viladoms que es jubila després de 26 anys de treball i dedicació a l’aula de música; per altra banda, els professors Xavier Piquer i Montserrat Pons que, per motius pofessionals, deixaran de formar part del claustre el curs vinent.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.