L’actualitat

< Tornar al llistat

TROBADES ESPORTIVES INTERESCOLARS

08/06/2017

Dins del Pla Educatiu d’Entorn, aquest darrer trimestre de curs s’han organitzat tres trobades esportives entre els escolars del nostre municipi. L'ajuntament de Piera hi col·labora  amb la cessió d'instal·lacions, materials i amb la subvenció dels desplaçaments dels alumnes així com oferint un gelat als participants.

Els primers a trobar-se van ser els alumnes de quart d’ESO de l’INS Guinovarda, E.A. Apiària i la SI Salvador Claramunt de Piera; l’INS Masquefa i l’INS Montserrat Colomer de Sant Esteve Sesrovires. Ho van fer el 5 de maig a l’INS Guinovarda on van competir en les següents disciplines: bàsquet, voleibol, futbol, beisbol, shoot-ball i curses.

El 19 de maig va celebrar-se la jornada dirigida als alumnes de 6è de primària, dels diferents centres educatius amb la finalitat que es coneguin i relacionin mitjançant el joc i l’activitat esportiva, abans d’accedir al cicle d’estudis superior (ESO). Una jornada esportiva i lúdica on el handbol va ser el protagonista.

I finalment el passat 2 de juny, l’escola Herois del Bruc va acollir tots els alumnes d’educació infantil del municipi. Els més menuts van agrupar-se en grups per a realitzar les proves que els havien preparat els monitors del Consell Esportiu de l’Anoia.

Totes aquestes trobades intentes en fomentar la relació de l’alumnat de les escoles del municipi; fomentar hàbits saludables i treballar, a través de l’esport, diversos valors com són: l’acceptació, la relació interpersonal, l’amistat, la participació i el joc net.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.