L’actualitat

< Tornar al llistat

PRIMER CURS DEL PROJECTE UIUI

06/06/2017

Enguany l’Aula Municipal de Música i l’escola Creixà, sota el paraigües del Pla Educatiu d’Entorn, han dut a terme el primer curs del projecte Uiui (Un infant un instrument).

L'Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases. Piera vol trencar amb l'estereotip: “la música no és a l'abast de tothom”. Per aquest motiu va dissenyar l’UIUI, un projecte de col·laboració entre escoles de primària i escoles de música per democratitzar la pràctica instrumental a l’educació obligatòria.

Es tracta de dotar amb un instrument a cada infant prenent l'exemple de molts països europeus on assoleixen aquest objectiu  a través de la implantació de la música en l’educació obligatòria. En definitiva: introduir l'alumnat a la pràctica instrumental en sessions col.lectives d'1h setmanal dins el seu horari lectiu.

Els alumnes de 3r i 4t de primària de l’escola Creixà han estat els primers en beneficiar-se del projecte que van poder oferir un concert, el passat 12 de maig, a la resta de companys i familiars.  A banda participaran a l'audició de final de curs de l'Aula Municipal de Música que es realitzarà el proper 10 de juny al Teatre Foment.

Aquest projecte ha pogut iniciar-se gràcies a la col.laboració de l'Ajuntament de Piera, empreses locals i Caixabank. I s’espera poder donar-li continuïtat en els propers cursos.

Arxivat a: AMM, Escola Creixà

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.