L’actualitat

< Tornar al llistat

Recital de cant d’alumnes de l’Aula de Música

31/05/2017

La Capella de Sant Sebastià acollirà dissabte un concert de les sopranos Charo García i Montserrat Torres, que estaran acompanyades per l'Aleix Colom al piano

El proper dissabte dia 3 de juny, dues alumnes de cant de l’Aula Municipal de Música oferiran un recital de cant líric a la Capella de Sant Sebastià de Piera. La Montserrat Torres i la Charo García actuaran a les 18 h acompanyades al piano pel professor Aleix Colom. Durant el concert, les sopranos interpretaran peces de diversos compositors coneguts com Purcell, Mozart o Vivaldi, entre d’altres. 

Trobada de combos als Hostalets de Pierola

El mateix dissabte, a les 19 h, els alumnes de l’Aula de Música que formen part de la Big Band i del Combo Rock actuaran en una trobada de combos que organitza l’Escola de Música dels Hostalets de Pierola.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.