L’actualitat

< Tornar al llistat

LLIURAMENT DELS V JOCS FLORALS

24/04/2017

El passat divendres 21 d’abril es van lliurar els premis de la cinquena edició dels Jocs Florals i Literaris organitzats pels Pla Educatiu d’Entorn de Piera.

Al  Teatre Foment s’hi van aplegar els finalistes, familiars i representants dels centres educatius del municipi per escoltar el veredicte del jurat que enguany no ho va tenir fàcil pel nombre de treballs presentats i per la qualitat d’aquests.

En aquest certamen participen només els alumnes de cicle superior de primària i cicle inicial de secundària dels centres escolars del municipi. Aquesta edició ha comptat amb la participació d’alumnes de: Escola Les Flandes, Escola Herois del Bruc, EA Apiària i Escola Creixà i INS Guinovarda.

Els guanyadors i guanyadores de les modalitats de poesia i prosa van anar pujant a recollir els premis i van llegir els seus treballs per a que el públic assistent conegués la seva obra.

Un acte emotiu pels participants que van veure reconegut el seu talent i pels assistents per conèixer de prop la qualitat de les creacions literàries dels joves de la vila i quines són les emocions, preocupacions i experiències que van transmetre en els seus textos.

Tant l’alcalde, Jordi Madrid, com el regidor d’Ensenyament i Formació, Josep Maria Rosell, van aprofitar l’ocasió per felicitar els alumnes i els docents per la tasca que fan dia a dia a les escoles.

L'acte va ser clausurat amb la interpretació d'una peça musical per part d'alumnes de l'Aula Municipal de Música.

Arxius adjunts

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.