L’actualitat

< Tornar al llistat

ELS ALUMNES DEL PFI TREBALLEN A LA LLAR D’INFANTS

18/04/2017

Els alumnes del PFI-PTT Anoia Sud de la branca d’Auxiliar en Vivers i Jardins han finalitzat els seus mòduls específics amb un projecte de condicionament del pati de la Llar d’Infants Municipal El Gall Mullat.

Els joves han plantat diversos arbres i arbustos, han muntat un gran sorral per a que els més menuts puguin gaudir-ne, han instal·lat un gronxador amb un cabàs, han creat una teranyina amb cordes i han creat un petit hort on han fet plantacions junt amb els infants. Una col·laboració entre grans i petits que ha estat satisfactòria per ambdues parts.

Aquest projecte continuarà el curs vinent amb el disseny i creació de nous espais de joc.

Arxivat a: PFI-PTT

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.