L’actualitat

< Tornar al llistat

CRÉIXER EN FAMÍLIA A L’ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL

22/03/2017

La Llar d'Infants Municipal el Gall Mullat acull una nova edició del programa "Créixer en família", enguany adreçat a famílies amb infants de 0-3 anys.

El programa Créixer en família compta amb el suport del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i ofereix espais de recolzament als pares i mares interessats a conèixer aspectes que puguin influir de forma positiva en la cura, l'educació i el desenvolupament dels fills i filles, convidant-los a reflexionar i a compartir les seves experiències amb altres famílies.

Les sessions es porten a  terme els dijous de 15 a 17 hores a l’escola bressol municipal. Encara hi ha places disponibles per a les darreres sessions. Les famílies interessades s'hi poden inscriure trucant al 93 776 21 95 o enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.