L’actualitat

< Tornar al llistat

XERRADES D'ORIENTACIÓ ACADÈMICA

17/03/2017

Dins de les activitats programades entorn a Fira Futur s’han ofert diverses xerrades on han pogut participar alumnes i professionals de Piera.

Els alumnes del PFI-PTT de l’Anoia Sud va assistir, el passat 2 de març, a la xerrada Tens clar què vols o de què vols treballar? dins de les activitats programades per Fira Futur 2017.  En aquesta xerrada van rebre informació sobre què han de tenir present alhora de prendre decisions sobre el seu futur acadèmic i professional. Van fer un breu repàs a eines on poden fer tests d’autoconeixement per saber quins perfils professionals s’adapten més als seus interessos i aptituds i a eines per conèixer quin és el sistema educatiu actual i els requisits per accedir-hi.

La darrera va ser el passat 16 de març a Vallbona d’Anoia, on tècnics de joventut, educació, serveis socials i orientadors dels centres educatius van assistir a Novetats del sistema educatiu. Una exposició on es va repassar quin és el sistema educatiu actual, quins són els requisits per accedir-hi i quines novetats hi ha enguany. Una informació que serà de molta utilitat de cara a poder orientar als joves en la continuïtat acadèmica.

 

 

Arxivat a: General, PFI-PTT

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.