L’actualitat

< Tornar al llistat

L’ESCOLA BRESSSOL MUNICIPAL EXEMPLE DE BONA PRÀCTICA

14/03/2017

El passat 11 de març la directora Raquel Morote Mañán i la psicòloga Ruth Marrugat Torrellardona de l’Escola Bressol Municipal El Gall Mullat van participar en la jornada Sábado metodológico: proyectos educativos en escuelas de educación infantil 0-3 que va tenir lloc a Fraga. Les dues representants de l’escola, gestionada per Serveis Educatius Cavall de Cartró,  van exposar el projecte que es porta a terme a la llar d’infants municipal Una experiència d’inclusió educativa a l’Escola d’Educació Infantil.

El projecte consisteix en una unitat d’atenció infantil especialitzada. Es tracta d’un servei  sense ànim de lucre ubicat dins la mateixa escola bressol; en el que es duu a terme una atenció educativa adaptada, d’aquells alumnes que tenen alguna dificultat en una o diverses àrees del seu desenvolupament.

Objectius:

  1. Atendre als alumnes amb dificultats i donar suport a les seves famílies,
  2. Donar suport i facilitar: les tasques i el funcionament de mestres, educadors i auxiliars i
  3. Realitzar un treball coordinat  amb els serveis exteriors al centre educatiu que intervenen directament en l’atenció als alumnes.

El servei inclou un programa d’atenció al vincle i les funcions parentals, xerrades, tallers...

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.