L’actualitat

< Tornar al llistat

ALUMNES PIERENCS PARTICIPEN EN LA FIRA FUTUR

13/03/2017

Estudiants de l’INS Guinovarda van oferir demostracions pràctiques als visitants d’aquest esdeveniment que pretenia informar als joves sobre els itineraris formatius existents

El passat dia 8 de març es va celebrar a Masquefa l’onzena edició de la Fira Futur en la que hi va haver una important participació pierenca. Es tracta d’un esdeveniment que s’organitza de forma anual amb la intenció de donar a conèixer als joves els diversos itineraris formatius als que poden optar un cop hagin finalitzats els seus estudis obligatoris.

Entre els estands va haver-hi el de l’INS Guinvarda. Els alumnes de cicles formatius van oferir als visitants petites demostracions pràctiques sobre els ensenyaments que s’imparteixen al centre. D’altra banda, alumnes de la modalitat d’auxiliar de jardineria del PFI de l’Anoia Sud, van fer una exhibició pràctica sobre com han après a confeccionar petits rams de flors.

Durant la jornada, es va oferir als visitants informació i assessorament personalitzat que va anar a càrrec d’orientadors de la Xarxa TET Anoia Sud, del Consell Comarcal i de la Diputació de Barcelona, entre els quals va haver-hi una professional de Piera. Els assistents també van poder participar en xerrades i conferències algunes de les quals van anar a càrrec de professionals pierencs com la fotògrafa Rosina Ramírez i Maria Castillo, directora de l’escola de teatre de Piera. Des de l’INS Guinovarda i el SI Salvador Claramunt es van organitzar sortides per tal que els alumnes poguessin assistir a l’esdeveniment.

La Fira Futur és una iniciativa impulsada pels ajuntaments que formen part de la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud, entre els quals hi ha Piera, i que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.