L’actualitat

< Tornar al llistat

PARTICIPACIÓ PIERENCA EN LA FIRA FUTUR

03/03/2017

La iniciativa, que pretén informar als joves sobre els itineraris formatius existents, comptarà amb parades de l’INS Guinovarda i del PFI de l’Anoia Sud

El proper dia 8 de març se celebrarà a Masquefa l’onzena edició de la Fira Futur, que pretén donar a conèixer als joves els diversos itineraris formatius als que poden optar un cop finalitzats els seus estudis obligatoris. Es tracta d’una iniciativa impulsada pels ajuntaments que formen part de la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud, entre els quals hi ha Piera, i que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

La Fira ofereix als visitants diversos estands amb informació sobre cursos i altres tipus de formació, entre els quals hi haurà el de l’institut Guinovarda, de Piera, i del PFI de l’Anoia Sud, que exposaran la seva oferta d’estudis postobligatoris. Els cossos de seguretat i altres institucions també donaran als joves altres opcions formatives i professionals.

Diversos orientadors de la Xarxa TET Anoia Sud, del Consell Comarcal i de la Diputació oferiran també informació i assessorament personalitzat als visitants sobre les diferents opcions per continuar estudiant. Al llarg de la jornada, hi haurà xerrades i conferències relacionades amb diversos àmbits com poden ser el social, científic, físico-esportiu, humanístic, tecnològic i sanitari. 

Està previst que els alumnes del PFI de Piera així com els de l’INS Guinovarda i SI Salvador Claramunt visitin la Fira el proper 8 de març.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.