L’actualitat

< Tornar al llistat

NOU CLUB DE LECTURA PER PROMOURE ELS TEXTOS TEATRALS

21/10/2016

La Biblioteca de Piera posa en marxa el projecte Llegir el teatre que combina sessions de lectura amb la posterior assistència a quatre representacions programades al TNC

Aquest curs la Biblioteca, en col·laboració amb l’Escola de Teatre de Piera, participa en la quarta edició de “Llegir el Teatre”, un projecte que impulsa els clubs de lectura de textos teatrals a les biblioteques públiques de Catalunya. La voluntat és promoure la lectura d’aquest gènere i, al mateix temps, incrementar els fons sobre dramatúrgia de les biblioteques públiques i crear espectadors amb més formació en la recepció de les representacions teatrals.

Un total de 70 biblioteques de tot el territori participen en aquesta edició del projecte que compta amb la col·laboració del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura, el Teatre Nacional i Arola Editors. Gràcies a aquest suport, el TNC publica tots els textos de les representacions que ofereix per tal que els clubs en puguin disposar, ja que sovint es tracta d’obres no editades. Això permet publicar obres sovint inèdites d’autors clàssics i contemporanis catalans, però també de la literatura universal, i posar-les a l’abast dels ciutadans a través de la xarxa de biblioteques públiques catalanes.

Aquest curs la Biblioteca de Piera ha programat 4 textos teatrals de la programació del TNC per ser treballats en sessions del club de lectura i que es coordinaran posteriorment amb l’assistència a la representació teatral. En aquest sentit, els participants gaudeixen d’avantatges per assistir a les obres del TNC que han treballat i l’Ajuntament de Piera n’assumeix el cost del desplaçament.

Les sessions estaran moderades per la directora de l’Escola de Teatre de Piera, Maria Castillo. Les persones interessades en formalitzar la inscripció tenen temps per a fer-ho a la Biblioteca de Piera fins el dia 4 d’octubre. La inscripció és gratuïta i les places són limitades.

Arxivat a: Escola de Teatre

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.