L’actualitat

< Tornar al llistat

TROBADES ESPORTIVES A TOTS ELS NIVELLS

09/06/2016

En aquest darrer trimestre de curs s’han organitzat diverses jornades esportives dins del marc del Projecte Educatiu d’Entorn de Piera. Unes jornades que pretenen fomentar la pràctica regular d'activitats físiques i esportives i l'adquisició d'hàbits saludables, a més de potenciar la funció integradora i de cohesió social amb la participació i la convivència entre els alumnes.

El passat 6 de maig es celebrà la trobada esportiva d’alumnes de 6è curs de primària a les pistes del poliesportiu El Prat. En aquesta festa de l’activitat física i de la convivència van participar nois i noies de les quatre escoles del municipi i d’Hostalets de Pierola. Enguany l'esport practicat va ser handbol. Els alumnes van finalitzar la jornada amb un dinar de germanor i degustant un gelat gentilesa de l'ajuntament.

L’Institut Guinovarda també va organitzar al passat divendres 6 de maig la X Trobada esportiva per a alumnes de 4t.Van participar-hi alumnes de l’Escola Apiària, del SI Salvador Claramunt, de l’INS Masquefa, de l’INS Montserrat Colomer de Sant Esteve Sesrovires i de l’INS Guinovarda. La jornada va començar amb pluja però afortunadament cap a les 10 del matí es van poder iniciar les competicions. Es van realitzar els següents esports: futbol mixt, bàsquet masculí, bàsquet femení, voleibol, beisbol, shoot-ball, tennis de taula, expressió corporal, bicicleta tot terreny, relleus i un cros de 2 Km.

La darrera jornada a celebrar-se va ser la dels més menuts a l’escola Herois del Bruc. Tot l’alumnat d’educació infantil de les escoles del municipi i d’Hostalets de Pierola es van trobar el passat 3 de juny per a celebrar unes mini olimpíades. Els prop de 560 alumnes  van participar en diverses proves guiats per monitors del Consell Esportiu de l’Anoia.

L'ajuntament de Piera, dins del Pla Educatiu d’Entorn, hi col·labora en aquestes trobades amb la cessió d'instal·lacions, materials i amb la subvenció dels desplaçaments dels alumnes.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.